Aukeaman jäsenet ovat nuoria viestinnän ja erityisesti journalismin moniosaajia, joilla on kullakin omanlaistaan erikoisosaamista ja -kokemusta.


Erika Nieminen

Kuvattelija ja pyhiinvaeltaja. Visuaalisen journalismin maisteriopiskelija. Valokuvaa, taittaa ja ideoi. Haa. Saattaa myös kirjoittaa.

Jani Mäkivalli

FM, historian sekatyömies, kirjoittaa ja opettaa varsinkin Suomen poliittista historiaa. Urheiluseurojen, yhdistysten ja yritysten historiikit kokemuksella ja ymmärryksellä kilpailukykyiseen hintaan.

Janne Junttila

Taittava radiotoimittaja, HuK. Kiinnostunut yhteiskunnallisista aiheista, erityisesti politiikasta ja työelämästä. Toinen osaamisala on kulttuuri, varsinkin teatteri ja kuvataiteet. Työskennellyt Ylessä kolmessa toimituksessa, viimeksi Radion uutis- ja ajankohtaistoimituksessa.

Jarkko Mikkonen

Kuvajournalismin opiskelija Tampereen yliopistossa. Valokuvausta, kuvittamista, taittamista ja visuaalista suunnittelua. Työkokemusta lehtikuvaamisesta sekä opetustöistä. Myös freekeikkoja useille lehdille. Koulutukseltaan kuvataiteilija. Portfolio löytyy täältä.

Leila Oksa

YTK, valokuvaaja ja visuaalinen journalisti: osaamisena valokuvaus, taitto ja kuvituksen sekä ulkoasun suunnittelu sanomalehtiin ja muihin painotuotteisiin. Lisätietoa ja työnäytteitä portfoliossani.

Matias Manner

Kirjoittava yleistoimittaja, tekstintuottamisen monitoimimies. Katse globaalissa ja lokaalissa, mikrossa ja makrossa. Teknohumanisti ja tulevaisuuteen suuntautunut historian ylioppilas.

Toni Sandell

Kirjoitus, kuvaus ja viestinnän suunnittelu. Journalismiin imaisi Tampereen toimittajakoulu ja maakuntajournalismi, viestinnän suunnitteluun Euroopan parlamentti ja kehitysyhteistyö. Tällä hetkellä kirjoittaa ja kuvittaa juttunsa Nicaraguassa. Koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri.

Taika Ilola

Kielitaitoinen ja yhteiskuntavastuullinen visualisti, valokuvaaja, ympäristöneuvoja/-kasvattaja, järjestökoordinaattori. Leikkisä ja käytännöllinen monitaiteilija. Tekee kansainvälistä vapaaehtoistyötä, laulaa, tanssii. Lisää Taikaa: www.taikailola.com

Matti Laakkonen

Graafinen suunnittelija, motiongraafikko ja animaattori. Opiskellut Lahden Muotoiluinstituutissa multimediaosastolla. Tutustu portfolioon.